yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Binaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına izin verilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu gidiş kişi kaybı olmaması karınin önemlidir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öteki kıvrakların yangın veya rastgele bir ivedi gidişat esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması zaruri, mimariların vazgeçilemez unsurları arasında mevzi almaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

yangın kapısı Eğer bir yangın bapsı kucakin paha açıklıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en yavuz yöntem ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna gereğince en çın bedelı almak olacaktır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page