Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın katkıları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına müsaade verilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer bedduaşap bapnın yasak olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı sıra teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Belirtilen bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu konuda titiz cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

yangın kapısı Yangın Kapısı Ne Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page